20/07/2019 20/07/2019 Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Πυλαίας ο μεθέορτος Εσπερινός και στη συνεχεία η μεγαλειώδης λιτανεία από τον Προϊστάμενο του Ι. Ν. Αρχιμ. Δημήτριο Τζιαφά τον οποίο πλαισίωσαν οι υπόλοιποι ιερείς του ναού Αρχιμ. Θεωνάς Πλιάντης, Αρχιμ. Παντελεήμων Καραφουλίδης, Πρωτοπρ. Αλέξανδρος Καϊτίδης, Πρωτοπρ. Γεώργιος Ντάλλας. Την λιτανεία συνόδευσε μελωδικά η φιλαρμονική του...
20 Ιουλίου, 2019 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2019 - 21:03

Πλήθος πιστών στην Πυλαία στη λιτάνευση της Εικόνας του Προφήτη Ηλία

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στην Πυλαία στη λιτάνευση της Εικόνας του Προφήτη Ηλία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού Πυλαίας ο μεθέορτος Εσπερινός και στη συνεχεία η μεγαλειώδης λιτανεία από τον Προϊστάμενο του Ι. Ν. Αρχιμ. Δημήτριο Τζιαφά τον οποίο πλαισίωσαν οι υπόλοιποι ιερείς του ναού Αρχιμ. Θεωνάς Πλιάντης, Αρχιμ. Παντελεήμων Καραφουλίδης, Πρωτοπρ. Αλέξανδρος Καϊτίδης, Πρωτοπρ. Γεώργιος Ντάλλας.

Την λιτανεία συνόδευσε μελωδικά η φιλαρμονική του δήμου Πυλαίας – Χορτιατη και με την βοήθεια της Ομάδας Υποστήριξης Εθελοντών και την ομάδα των Προσκόπων όλα κύλησαν καλώς.
Την εικόνα του προφήτη Ηλιού μετέφερε το όχημα του Στρατού περνώντας από κεντρικούς δρόμους της περιοχής και ευλογώντας τις γειτονιές της Πυλαίας.

Τόσο στη λιτανεία όσο και στον Εσπερινό η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το πνευματικό έργο που παράγεται στην Ενορία από τους ιερείς του ναού.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων