22/02/2019 22/02/2019 Η πρώτη Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών της ΑΜΚΕ πλέον με την επωνυμία «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» διεξήχθη , Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, με θέμα την εκλογή του 1ουΔιοικητικού Συμβουλίου του φορέα. Για το επταμελές Δ.Σ. της ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παμψηφεί εξελέγη ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμος, ενώ σε σύνολο 185 ψήφων και κατά σειρά πλειοψηφίας εξελέγησαν οι...
22 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2019 - 20:23

Πρώτη Γενική Συνέλευση για την “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

Διαδώστε:
Πρώτη Γενική Συνέλευση για την “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

Η πρώτη Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών της ΑΜΚΕ πλέον με την επωνυμία «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» διεξήχθη , Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, με θέμα την εκλογή του 1ουΔιοικητικού Συμβουλίου του φορέα.

Για το επταμελές Δ.Σ. της ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, παμψηφεί εξελέγη ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμος, ενώ σε σύνολο 185 ψήφων και κατά σειρά πλειοψηφίας εξελέγησαν οι κάτωθι:

– κ.κ. Νικηφόρος, Επίσκοπος Αμορίου& Ηγούμενος της Ιεράς Βασιλικής Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων
– κα. Παπαδοπούλου Ζαχαρώ (Χαρά), Δ/ντρια του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) για την Κεντρική Ανατολική Μακεδονία και Θράκη της Ελληνικής Συνομοσπονδίας – Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) & Γ.Γ. του Συνδέσμου Γυναικών Επιχειρηματιών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε)
– κα. Αγγελική Δεληκάρη, Επίκουρος Καθηγήτρια της Μεσαιωνικής Ιστορίας των Σλαβικών Λαών, του Τμ. Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ, Μέλος του Δ.Σ. της Ετ. Μακεδονικών Σπουδών & Επιστημονική Δ/ντρια του Κέντρου Μελέτης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κυρίλλου και Μεθοδίου
– κα. Χαραλαμπίδου Μαρία, Επιχειρηματίας & Μέλος του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.) & Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Θ.)

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε επίσης για το πρώτο Δ.Σ. της ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τους κ.κ.:

– Παντελή Φιλιππίδη, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ε.Σ.Θ.), Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου, Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ.) και Α’ Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε), ως Α’ Αντιπρόεδρο&
– Κυριάκο Ποζρικίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELEXPO-ΔΕΘ, ως Β’ Αντιπρόεδρο.

Η σύσταση σε σώμα και η ανακοίνωση των προγραμματικών δράσεων για το τρέχον έτος προγραμματίζεται για την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων