14/10/2019 14/10/2019 Σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. το απόγευμα, στο Μνημείο Του Ποντιακού Ελληνισμου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Ιερού Εικονίσματος της Παναγίας Σουμελά από το Βέρμιο. Tο Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σωματείου...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 18:59
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019 - 19:16

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ο ασπασμός της Σουμελά

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Ο ασπασμός της Σουμελά

Σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. το απόγευμα, στο Μνημείο Του Ποντιακού Ελληνισμου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Ιερού Εικονίσματος της Παναγίας Σουμελά από το Βέρμιο.

Tο Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας Σουμελά μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγία Σουμελά, κ. Γεώργιο Τανιμανίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και παρέλαβε ασπαζόμενος ο οικείος Ποιμενάρχης Παναγιωτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμος, μετα πλειάδος Ιερέων , ιεροδιακόνων και πλήθος λαού.

ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων