02/10/2022 02/10/2022 Θετικός στον COVID – 19 είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης υποβλήθηκε σε rapd test στο πλαίσιο του τακτικού ελέγχου που υποβάλλεται και βρέθηκε θετικός. Κατόπιν τούτου και καθαρά για προληπτικούς λόγους, εισήχθη στο 424 ΓΣΝΕ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η...
02 Οκτωβρίου, 2022 - 8:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2022 - 9:00

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο εισήχθη με κορονοϊό o Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Διαδώστε:
Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο εισήχθη με κορονοϊό o Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Θετικός στον COVID – 19 είναι ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος. Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης υποβλήθηκε σε rapd test στο πλαίσιο του τακτικού ελέγχου που υποβάλλεται και βρέθηκε θετικός.

Κατόπιν τούτου και καθαρά για προληπτικούς λόγους, εισήχθη στο 424 ΓΣΝΕ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Κρίνεται όμως σκόπιμη η παραμονή του στο Νοσοκομείο, προς το παρόν, προκειμένου να έχει την καλύτερη ιατρική παρακολούθηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων