18/06/2021 18/06/2021 Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Νικοδήμου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων “Ο Άγιος Βλάσιος” της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδειά, με την ευκαιρία της ενδέκατης επετείου των εγκαινίων του Ι. Ναού. Στη Θ. Λειτουργία συμμετείχε συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος, στο τέλος της οποίας...
18 Ιουνίου, 2021 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 21:29

11η Επέτειος για τον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Νικοδήμου

Διαδώστε:
11η Επέτειος για τον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Νικοδήμου

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Νικοδήμου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων “Ο Άγιος Βλάσιος” της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδειά, με την ευκαιρία της ενδέκατης επετείου των εγκαινίων του Ι. Ναού.

Στη Θ. Λειτουργία συμμετείχε συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος, στο τέλος της οποίας τέλεσε δέηση υπέρ υγείας όλων των τροφίμων, των μελών του Δ.Σ., των ιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων του θεραπευτηρίου, καθώς και τρισάγιο για την ανάπαυση όλων των κεκοιμημένων, που κατά καιρούς έχουν  φιλοξενηθεί σε όλες τις δομές λειτουργίας του θεραπευτηρίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” της Μητροπόλεως, τα οποία αυτή την εβδομάδα ευρίσκοντο στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης της Μητροπόλεώς στον Παρνασσό μαζί με την Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Ζάνταλη και το προσωπικό του Κέντρου.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τα παιδιά, τα οποία υποδέχτηκαν τον Σεβασμώτατο με πολλή χαρά και τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές τους στον όμορφο χώρο της κατασκήνωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων