19/01/2022 19/01/2022 Στην 114 Πτέρυγα Μάχης (Αεροπορική Βάση Τανάγρας) βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος συμμετέχοντας στην υποδοχή των 6 Αεροσκαφών Rafale. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό με την ευκαιρία της άφιξης των Αεροσκαφών, παρουσία του εξοχωτάτου Προέδρου της Κυβερνήσεως, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Στρατιωτικής Ηγεσίας της Πατρίδας μας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 16:00

Αγιασμός στην 114 Πτέρυγα Μάχης Τανάγρας για τα Αεροσκάφη Rafale

Διαδώστε:
Αγιασμός στην 114 Πτέρυγα Μάχης Τανάγρας για τα Αεροσκάφη Rafale

Στην 114 Πτέρυγα Μάχης (Αεροπορική Βάση Τανάγρας) βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος συμμετέχοντας στην υποδοχή των 6 Αεροσκαφών Rafale.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό με την ευκαιρία της άφιξης των Αεροσκαφών, παρουσία του εξοχωτάτου Προέδρου της Κυβερνήσεως, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Στρατιωτικής Ηγεσίας της Πατρίδας μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά, ανέφερε ότι με εθνική υπερηφάνεια υποδεχόμαστε τα νέα αεροσκάφη και μετέφερε τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου για την άφιξη των νέων αεροσκαφών, τα οποία θα υπερασπιστούν την ασφάλεια και ακεραιότητα της Πατρίδας μας, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις δικές του ευχές μαζί με του παρισταμένου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου.

Διαβάστε ακόμη: Τιμητική διέλευση των Rafale πάνω από την Ακρόπολη!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων