25/05/2020 25/05/2020 Την ανέγερση ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού και Νηπιαγωγείου υπέγραψαν την Παρασκευή στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με...
25 Μαΐου, 2020 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 12:22

Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού από την Ι.Μ. Θηβών

Διαδώστε:
Ανέγερση Βρεφονηπιακού Σταθμού από την Ι.Μ. Θηβών

Την ανέγερση ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού και Νηπιαγωγείου υπέγραψαν την Παρασκευή στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με ειδική Συμβολαιογραφική Πράξη. 

Το έργο που αναμένεται να αρχίσει σύντομα να υλοιποιείται χάρη στις σχετικές ενέργειες και τη φροντίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, θα γίνει σε τμήμα ακινήτου της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας στο Δήλεσι.

Η Εκκλησία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προσφέρει έργα αγάπης στο κοινωνικό σύνολο δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στα μικρά παιδιά συνδράμοντας τους γονείς στη σωστή ανατροφή τους με τη δημιουργία Βρεφονηπιακών Σταθμών, επενδύοντας έτσι στα νιάτα, το μέλλον της Πατρίδας και της κοινωνίας μας.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών καλωσόρισε στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στη Λιβαδειά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος με χαρά και εν Κυρίῳ αγάπη καθώς οι δυο Αρχιερείς τυγχάνουν πνευματικά παιδιά του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Οι δυο Ιεράρχες ευχήθηκαν το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και να το χαρούν τα παιδιά και οι γονείς της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων