06/10/2021 06/10/2021 Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Γάμου και Οικογένειας, για την έναρξη της νέας χρονιάς. Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι θα είναι αρωγός στο έργο της σχολής και ευχήθηκε σε όλους υγεία...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 12:16

Αρωγός στο έργο της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής η Μητρόπολη Θηβών

Διαδώστε:
Αρωγός στο έργο της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής η Μητρόπολη Θηβών

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τον Αγιασμό στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου Γάμου και Οικογένειας, για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι θα είναι αρωγός στο έργο της σχολής και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά, στους μαθητές ευχήθηκε καλή πρόοδο και στο δάσκαλο της σχολής κ. Δήμο Φυτίλη καλή δύναμη στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων