02/08/2019 02/08/2019 Οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας φέτος συμπληρώνουν 49 χρόνια λειτουργίας στην Ι.Μ. Ιερουσαλήμ στη Δαύλεια. Ένα κατασκηνωτικό κέντρο που δεκάδες γενιές έζησαν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και αγάπης στη φύση, στο βουνό και πιο κοντά στο Θεό. Ο Ιεράρχης της Βοιωτικής Εκκλησίας, Μητροπολίτης Γεώργιος μιλά στην κάμερα του STAR, για τις διαχρονικές προσπάθειες λαικών και...
02 Αυγούστου, 2019 - 13:29

Διαχρονική η αξία των κατασκηνώσεων της Μητρ. Θηβών(βίντεο)

Διαδώστε:
Διαχρονική η αξία των κατασκηνώσεων της Μητρ. Θηβών(βίντεο)

Οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας φέτος συμπληρώνουν 49 χρόνια λειτουργίας στην Ι.Μ. Ιερουσαλήμ στη Δαύλεια.

Ένα κατασκηνωτικό κέντρο που δεκάδες γενιές έζησαν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και αγάπης στη φύση, στο βουνό και πιο κοντά στο Θεό.

Ο Ιεράρχης της Βοιωτικής Εκκλησίας, Μητροπολίτης Γεώργιος μιλά στην κάμερα του STAR, για τις διαχρονικές προσπάθειες λαικών και κληρικών να μετατρέψουν το χώρο σε ένα σύγχρονο κατασκηνωτικό κέντρο.

 

 

πηγή:https://tvstar.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων