07/10/2021 07/10/2021 Εκοιμήθη πλήρης ημερών η Μαρούλα Κατσίμπρα, η οποία ήταν η πρώτη συνεργάτιδα του μακαριστού Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Νικοδήμου Γραικού στο Σωματείο «Φίλοι των κωφαλάλων – Ο Προφήτης Ζαχαρίας». Η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου με την συμμετοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 15:50

Εκδημία Μαρούλας Κατσίμπρα

Διαδώστε:
Εκδημία Μαρούλας Κατσίμπρα

Εκοιμήθη πλήρης ημερών η Μαρούλα Κατσίμπρα, η οποία ήταν η πρώτη συνεργάτιδα του μακαριστού Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Νικοδήμου Γραικού στο Σωματείο «Φίλοι των κωφαλάλων – Ο Προφήτης Ζαχαρίας». Η εξόδιος ακολουθία έγινε σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου με την συμμετοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών κ. Γεωργίου.

Η μακαριστή ξεκίνησε την συνεργασία της με τον μακαριστό κυρό Νικόδημο το 1948, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του να βοηθήσει στο κατηχητικό των κωφών παιδιών, και όταν το 1963 ιδρύθηκε το Σωματείο, ξεκίνησε τη συστηματική εργασία της στο Σωματείο με την επίβλεψη και καθοδήγηση του μακαριστού Μητροπολίτη. Η μακαριστή Μαρούλα Κατσίμπρα υπηρέτησε με πίστη, αγάπη και ζήλο σε όλη της τη ζωή αυτούς τους ανθρώπους με τις ειδικές δεξιότητες, καθώς και το Σωματείο, που ίδρυσε ο μακαριστός Μητροπολίτης Νικόδημος.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος στο λόγο του αναφέρθηκε στην συνεργασία της μακαριστής με τον μακαριστό Μητροπολίτη Νικόδημο Γραικό, καθώς και στην προσφορά της στους κωφάλαλους. Ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την εκλεκτή ψυχή της και συλλυπήθηκε τα αδέλφια της και τους λοιπούς οικείους της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων