13/02/2021 13/02/2021 Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, εορτή του Αγίου Βλασίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άσκρης. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, καθώς και στη ζωή του Αγίου Βλασίου, τον οποίο τιμούν ιδιαιτέρως οι κάτοικοι της Άσκρης και στον οποίον...
13 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2021 - 11:44

Εορτάστηκε ο Άγιος Βλάσιος στην Άσκρη

Διαδώστε:
Εορτάστηκε ο Άγιος Βλάσιος στην Άσκρη

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, εορτή του Αγίου Βλασίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Άσκρης.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, καθώς και στη ζωή του Αγίου Βλασίου, τον οποίο τιμούν ιδιαιτέρως οι κάτοικοι της Άσκρης και στον οποίον είναι αφιερωμένος ο κοιμητηριακός Ναός του χωριού.

Επίσης, αναφέρθηκε στη μεγάλη ιστορία της Άσκρης και ευχήθηκε στους πιστούς υγεία και Χρόνια πολλά.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Βλασίου Λεβαδείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων