01/01/2020 01/01/2020 Η κατά σάρκα περιτομή του Ιησού Χριστού και η μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου εορτάσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, σε όλους τους Ναούς της Μητροπολιτικής περιφερείας Θηβών και Λεβαδείας. Στη Θήβα και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία για το νέο έτος τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος....
01 Ιανουαρίου, 2020 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2020 - 19:49

Ευλογημένη Πρωτοχρονιά στην πόλη της Θήβας

Διαδώστε:
Ευλογημένη Πρωτοχρονιά στην πόλη της Θήβας

Η κατά σάρκα περιτομή του Ιησού Χριστού και η μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου εορτάσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, σε όλους τους Ναούς της Μητροπολιτικής περιφερείας Θηβών και Λεβαδείας.

Στη Θήβα και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία για το νέο έτος τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος.

 

 

 

 

 

 

Κατόπιν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Γραφείου Θηβών, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα παρουσία των κληρικών της πόλεως, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου και πολλών πιστών. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά, η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη, δημιουργική, ειρηνική, με υγεία, αγάπη, σύμπνοια και ελπίδα. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλους τη βασιλόπιτα, καθώς και το Εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020 της Μητροπόλεως που φέτος είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια λειτουργίας των Κατασκηνώσεών μας στον Παρνασσό.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων