20/02/2020 20/02/2020 Στο Παρεκκλήσι της Αγίας Φιλοθέης, που βρίσκεται στα Γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως “Η ΑΡΩΓΗ” στη Λιβαδειά, τελέστηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Στον Εσπερινό συμμετείχαν οι συνεργάτες και εθελοντές του Οργανισμού “Η ΑΡΩΓΗ” και άλλοι πιστοί, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πλούσιες...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 10:29

Η μνήμη της Αγίας Φιλοθέης στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Φιλοθέης στη Λιβαδειά

Στο Παρεκκλήσι της Αγίας Φιλοθέης, που βρίσκεται στα Γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως “Η ΑΡΩΓΗ” στη Λιβαδειά, τελέστηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν οι συνεργάτες και εθελοντές του Οργανισμού “Η ΑΡΩΓΗ” και άλλοι πιστοί, στους οποίους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πλούσιες τις πρεσβείες της Αγίας Φιλοθέης.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ημέρα μνήμης της Αγίας Φιλοθέης τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή πολλών πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων