24/02/2021 24/02/2021 Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, η διαδικτυακή επικοινωνία του Σεβασμιωτάτου με την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας. Επειδή φέτος δεν πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός της Αγίας Φιλοθέης με την συμμετοχή, όπως κάθε χρόνο των Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας, εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν, ο Σεβασμιώτατος αξιοποιώντας...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 17:32

Καθοριστικός ο ρόλος των γυναικών στη σύγχρονη οικογένεια

Διαδώστε:
Καθοριστικός ο ρόλος των γυναικών στη σύγχρονη οικογένεια

Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, η διαδικτυακή επικοινωνία του Σεβασμιωτάτου με την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας. Επειδή φέτος δεν πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός της Αγίας Φιλοθέης με την συμμετοχή, όπως κάθε χρόνο των Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας, εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν, ο Σεβασμιώτατος αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο πρότεινε την εξ αποστάσεως επικοινωνία με τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τις γυναίκες, αναφέρθηκε στην προστάτιδά τους Αγία Φιλοθέη, καθώς και στα μηνύματα που απορρέουν από τη βιοτή και το έργο της Αγίας, που έζησε σε μια δύσκολη για το Γένος μας εποχή. Ενώ, τις προέτρεψε να έχουν ως πρότυπο στη ζωή τους τη στάση ζωής της Αγίας τονίζοντας τον καθοριστικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν στην συνοχή της σύγχρονης οικογένειας και της κοινωνίας μας ως μητέρες, σύζυγοι και γιαγιάδες στην δύσκολη εποχή που ζούμε.

Στη συνέχεια μίλησε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Άντζελα Πανταζή-Βασιληά, η οποία και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και ακολούθησε συζήτηση με την συμμετοχή των μελών της Ομοσπονδίας.

Ευχή του Σεβασμιωτάτου και των συμμετεχόντων μελών της Ομοσπονδίας ήταν να υπάρξει κι άλλη ευκαιρία επικοινωνίας όσο διαρκούν τα υγειονομικά μέτρα και όταν επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή όλων να συναντηθούν δια ζώσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων