15/09/2021 15/09/2021 Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος βρέθηκε κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της επαρχίας μας, όπου και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού. Ο Σεβασμιώτατος αρχικά τέλεσε τον Αγιασμό στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λιβαδειάς, που βρίσκεται στη Χαιρώνεια...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 10:25

Κοντά στους μαθητές βρέθηκε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Κοντά στους μαθητές βρέθηκε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος βρέθηκε κοντά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της επαρχίας μας, όπου και τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού.

Ο Σεβασμιώτατος αρχικά τέλεσε τον Αγιασμό στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λιβαδειάς, που βρίσκεται στη Χαιρώνεια και στη συνέχεια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. Κατόπιν μετέβη στο Λουτουφί Θηβών, όπου τέλεσε τον Αγιασμό στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Θήβας. Ενώ, το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λιβαδειάς.

Ο Σεβασμιώτατος σε όλα τα σχολεία, που επισκέφθηκε, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και υγεία σε όλους, επίσης, καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στο έργο τους στους εκπαιδευτικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων