21/09/2021 22/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης διακοσίων ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, συνεχίζοντας την υλοποίηση των προγραμματισμένων επετειακών εκδηλώσεών της, διοργανώνει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Λιβαδειάς: Α’ Μέρος | Επιστημονική Συνεδρία: «Μιά παιδαγωγική πρόταση από τα χρόνια του ’21» με ομιλητή...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 1:58

Προσεχείς επετειακές εκδηλώσεις για το 1821 της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών

Διαδώστε:
Προσεχείς επετειακές εκδηλώσεις για το 1821 της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης διακοσίων ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, συνεχίζοντας την υλοποίηση των προγραμματισμένων επετειακών εκδηλώσεών της, διοργανώνει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Λιβαδειάς:

Α’ Μέρος | Επιστημονική Συνεδρία:

  • «Μιά παιδαγωγική πρόταση από τα χρόνια του ’21» με ομιλητή τον κ. Βασίλη Καραποστόλη, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του ΕΚΠΑ.
  • «Το Ελλαδικό κράτος σε αντιμαχία με τον Ελληνισμό, τη δημοκρατία και ως όχημα μεθάρμοση ηγεμόνα»» με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Κοντογιώργη, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.
  • «Η Φιλική Εταιρεία, η Ανατολική Στερεά Ελλάδα και η Λιβαδειά στον αγώνα της εθνεγερσίας του 1821» με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Χρήστου, Καθηγητή Νεότερης & Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Β’ Μέρος | Συναυλία:
Απόδοση παραδοσιακών τραγουδιών από τη Χορωδία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων