01/12/2020 01/12/2020 Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας κεκλεισμένων των θυρών. Το θείο λόγο κήρυξε ο εφημέριος του Ναού πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου, ο οποίος αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 16:50

Μητρ. Θηβών: “Χρειάζεται προσευχή στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε”

Διαδώστε:
Μητρ. Θηβών: “Χρειάζεται προσευχή στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε”

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας κεκλεισμένων των θυρών.

Το θείο λόγο κήρυξε ο εφημέριος του Ναού πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου, ο οποίος αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους πιστούς, μέσω του ραδιοφώνου, αναφέρθηκε στην πανδημία και στις δυσκολίες που όλοι βιώνουμε και συνέστησε προσευχή, υπομονή και κουράγιο, και ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Τεσσαρακοστής.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο χωριό Άγιος Ανδρέας του Δήμου Ορχομενού, όπου χοροστάτησε στον Εσπερινό για την εορτή του Aγίου ενδόξου και πανευφήμου Aποστόλου Aνδρέα του Πρωτοκλήτου, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που βρίσκεται δίπλα στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

Η θεία Λειτουργία της Κυριακής μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΕΙΡΙΟΣ FM 95,8» και από το κανάλι της Μητροπόλεως στο youtube.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων