06/04/2020 06/04/2020 Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου τελέστηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Λειβαδιά, κεκλεισμένων των θυρών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο με τη συνοδεία των δύο ιερέων του ναού και τους δύο ψάλτες. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος, μέσω του ραδιοφώνου, στους πιστούς ανέφερε ότι η...
06 Απριλίου, 2020 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 14:57

Ο Ακάθιστος Ύμνος και η Θ. Λειτουργία της Κυριακής στην Ι.Μ. Θηβών

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος και η Θ. Λειτουργία της Κυριακής στην Ι.Μ. Θηβών

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου τελέστηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Λειβαδιά, κεκλεισμένων των θυρών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο με τη συνοδεία των δύο ιερέων του ναού και τους δύο ψάλτες.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος, μέσω του ραδιοφώνου, στους πιστούς ανέφερε ότι η ανθρωπότητα ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά και εναποθέτουμε την ελπίδα μας στον Χριστό. Ευχήθηκε η μορφή της Παναγίας να μας δίνει δύναμη και κουράγιο να αντέξουμε, και όταν περάσει το σύννεφο αυτό της δοκιμασίας όλοι μαζί να είμαστε μέσα στο Ναό που τώρα είναι άδειος, να υμνήσουμε τον Θεό.

Επίσης, ευχαρίστησε τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΕΙΡΙΟΣ FM 95,8» για τις μεταδόσεις των ακολουθιών, ευχόμενος καλή δύναμη στους υπευθύνους του Σταθμού.

Και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, Κυριακή Ε΄ των Νηστειών, η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκο Λεβαδείας, κεκλεισμένων των θυρών, και μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΕΙΡΙΟΣ FM 95,8», όπως και η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων