07/09/2019 07/09/2019 Την 6η Σεπτεμβρίου η Εκκλησία εορτάζει το εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Το εσπέρας της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Λαφυστίου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, με την συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής. Το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:51

Σε πανηγυρίζοντες ναούς ο Μητρ. Θηβών

Διαδώστε:
Σε πανηγυρίζοντες ναούς ο Μητρ. Θηβών

Την 6η Σεπτεμβρίου η Εκκλησία εορτάζει το εν Χώναις θαύμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Το εσπέρας της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Λαφυστίου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου, με την συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Πόντζα Αγίας Τριάδας, με την συμμετοχή πολλών πιστών της περιοχής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την αρτοκλασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων