27/01/2020 27/01/2020 Το πρωί της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, παρουσία του Διοικητού, των Αξιωματικών και όλων των Στρατιωτών του Κέντρου. Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη 204 Μοίρα Γενικών Αποθηκών Πυρομαχικών στο Βαθύ Αυλίδος, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 11:47

Στην αλλαγή Διοίκησης της 204 ΜΓΑΠ ο Μητροπολίτης Θηβών

Διαδώστε:
Στην αλλαγή Διοίκησης της 204 ΜΓΑΠ ο Μητροπολίτης Θηβών

Το πρωί της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, παρουσία του Διοικητού, των Αξιωματικών και όλων των Στρατιωτών του Κέντρου.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη 204 Μοίρα Γενικών Αποθηκών Πυρομαχικών στο Βαθύ Αυλίδος, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης από τον απερχόμενο Διοικητή Επισμηναγό κ. Γεώργιο Συρακούλα στον νέο Διοικητή Επισμηναγό κ. Ιωάννη Παπαθανασίου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή, το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Αυλίδος, όπου ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου παρουσία όλων των μαθητών, των Δασκάλων, μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με τα παιδιά, τους μοίρασε εικονάκια των Τριών Ιεραρχών και ευχήθηκε σε όλους Καλή και ευλογημένη Χρονιά. Οι μαθητές έψαλαν το Απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών και τραγούδησαν τραγούδια.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο Σχηματαρίου ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα διοριστήρια των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων των Αρχιερατικών Περιφερειών Αγίου Θωμά, Τανάγρας και Αυλίδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων