02/06/2020 02/06/2020 Την Κυριακή των Αγίων 318 Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, 31 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Σχηματάρι. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους Αγίους Πατέρες οι οποίοι αντιμετώπισαν την αίρεση του Αρείου και διατύπωσαν τα...
02 Ιουνίου, 2020 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 17:13

“Στις σημερινές περιστάσεις πρέπει να έχουμε ενότητα”

Διαδώστε:
“Στις σημερινές περιστάσεις πρέπει να έχουμε ενότητα”

Την Κυριακή των Αγίων 318 Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, 31 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Σχηματάρι. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στους Αγίους Πατέρες οι οποίοι αντιμετώπισαν την αίρεση του Αρείου και διατύπωσαν τα πρώτα 6 άρθρα του Συμβόλου της Πίστεως ενώ, στη συνέχεια, αναφερόμενος στον ευαγγελικό λόγο τόνισε ότι στις σημερινές περιστάσεις θα πρέπει να έχουμε ενότητα κλήρος και λαός.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε στους ενορίτες τον νέο Εφημέριο π. Δημήτριο Αναδιώτη, καλώντας τον μαζί με τους άλλους ιερείς, της μεγάλης αυτής Ενορίας, ενωμένοι να αγωνίζονται για την σωτηρία των ανθρώπων, προς δόξαν Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων