03/08/2022 04/08/2022 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο, στα Γραφεία της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά, πραγματοποίησαν την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Παναγιώτα Χουλιάρα-Σιδερά και κ. Δημήτρης Κυριτσόπουλος αντίστοιχα, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος...
03 Αυγούστου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2022 - 1:22

Στον Μητροπολίτη Θηβών οι νέοι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Θηβών οι νέοι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο, στα Γραφεία της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά, πραγματοποίησαν την Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Παναγιώτα Χουλιάρα-Σιδερά και κ. Δημήτρης Κυριτσόπουλος αντίστοιχα, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τους νέους Διευθυντές θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων