26/11/2022 26/11/2022 Το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος κατόπιν σχετικής προσκλήσεως παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας πλατφόρμας της εταιρείας MYTILINEOS, Smart Cities, στα Άσπρα Σπίτια. Ενώ, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις, με τίτλο: “Ψυχική υγεία και Αθλητισμός”,...
26 Νοεμβρίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2022 - 19:05

Συμμετοχή του Μητροπολίτη Θηβών σε Ενημερωτικές εκδηλώσεις

Διαδώστε:
Συμμετοχή του Μητροπολίτη Θηβών σε Ενημερωτικές εκδηλώσεις

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος κατόπιν σχετικής προσκλήσεως παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας πλατφόρμας της εταιρείας MYTILINEOS, Smart Cities, στα Άσπρα Σπίτια.

Ενώ, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις, με τίτλο: “Ψυχική υγεία και Αθλητισμός”, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Ινστιτούτο P.A.D.A. Αντιναρκωτική Δράση. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης και ανέφερε ότι το θέμα των ναρκωτικών και των εξαρτήσεων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, που μαστίζει την κοινωνία μας και θα πρέπει γρήγορα να βρούμε λύσεις πριν είναι αργά για τους νέους μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων