23/09/2022 23/09/2022 Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στη μνήμη της Σύλληψης του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και των Αγίων αυταδέλφων Ξανθίππης και Πολυξένης, στο εκκλησάκι της Αγίας Πολυξένης και της Αγίας Παρασκευής της οικογένειας του ιατρού κ. Φουντά, στο χωριό Αγία Παρασκευή Λεβαδείας....
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 15:57

Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Σύλληψης του Τιμίου Προδρόμου στη Λιβαδειά

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη μνήμη της Σύλληψης του Τιμίου Προδρόμου στη Λιβαδειά

Ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στη μνήμη της Σύλληψης του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και των Αγίων αυταδέλφων Ξανθίππης και Πολυξένης, στο εκκλησάκι της Αγίας Πολυξένης και της Αγίας Παρασκευής της οικογένειας του ιατρού κ. Φουντά, στο χωριό Αγία Παρασκευή Λεβαδείας.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και ευχήθηκε στους παρισταμένους χρόνια πολλά και πλούσιες τις πρεσβείες του Τιμίου Προδρόμου και των Αγίων γυναικών Ξανθίππης και Πολυξένης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων