05/01/2023 05/01/2023 Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος αναφέρεται: ” Ο Σεβασμιώτατος ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και με αίσθημα ευθύνης, σεβόμενος την υγεία των συνανθρώπων του, αναβάλλει όλες τις λειτουργικές και ποιμαντικές δραστηριότητες του μέχρι...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 17:31

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Θηβών Γεώργιος

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Θηβών Γεώργιος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος αναφέρεται:

” Ο Σεβασμιώτατος ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο και με αίσθημα ευθύνης, σεβόμενος την υγεία των συνανθρώπων του, αναβάλλει όλες τις λειτουργικές και ποιμαντικές δραστηριότητες του μέχρι την ανάρρωση του.

Ευχαριστεί όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους και παρακαλεί να είναι προσεκτικοί γιατί η πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Επίσης, εύχεται σε όλους με την ευκαιρία της εορτής των Θεοφανείων θεία φώτιση, δύναμη, ευλογημένο και πνευματικά καρποφόρο το νέο έτος 2023.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων