02/07/2021 02/07/2021 Την Τετάρτη 30 Ιουνίου, παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στις πηγές της Κρύας Λιβαδειάς. Το πρωί της εορτής, Πέμπτη 1η Ιουλίου, παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Μαυρονερίου, όπου...
02 Ιουλίου, 2021 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 12:31

Θηβών: Οι Άγιοι Ανάργυροι να πρεσβεύουν για την υγεία μας

Διαδώστε:
Θηβών: Οι Άγιοι Ανάργυροι να πρεσβεύουν για την υγεία μας

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου, παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στις πηγές της Κρύας Λιβαδειάς.

Το πρωί της εορτής, Πέμπτη 1η Ιουλίου, παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Μαυρονερίου, όπου στο τέλος της Θ.Λειτουργίας ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους πιστούς, στη Λιβαδειά και στο Μαυρονέρι, Χρόνια Πολλά και οι Άγιοι Ανάργυροι να πρεσβεύουν στον Θεό για την σωματική και ψυχική τους υγεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων