15/12/2020 15/12/2020 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Ελευθερίου το απόγευμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ . Γεώργιος. Η Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος τιμά ιδιαιτέρως τον Άγιο Ελευθέριο, αφού έχει την ευλογία να φυλάσσει στον Ναό τμήμα των ιερών λειψάνων του. Tην...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2020 - 16:36

Τίμησαν τον Άγιο Ελευθέριο στην Ι. Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Άγιο Ελευθέριο στην Ι. Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λεβαδείας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό για την εορτή του Αγίου Ελευθερίου το απόγευμα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ . Γεώργιος. Η Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος τιμά ιδιαιτέρως τον Άγιο Ελευθέριο, αφού έχει την ευλογία να φυλάσσει στον Ναό τμήμα των ιερών λειψάνων του.

Tην Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, στον άδειο από πιστούς Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος του ομωνύμου χωρίου του Δήμου Ορχομενού, ο Σεβασμιώτατος  κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Εσπερινό, που τελέστηκε για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων