08/07/2020 08/07/2020 Η εορτή της Αγίας Κυριακής και του Αγίου Προκοπίου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, την 7η και 8η Ιουλίου 2020. Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουλίου στο χωριό Πράσινο, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου κ. Γεωργίου, στον οποίο συμμετείχαν πολλοί πιστοί. Την επομένη, Τρίτη 7 Ιουλίου, ο...
08 Ιουλίου, 2020 - 22:08

Τιμήθηκε η Αγία Κυριακή και ο Άγιος Προκόπιος στην Ι.Μ. Θηβών

Διαδώστε:
Τιμήθηκε η Αγία Κυριακή και ο Άγιος Προκόπιος στην Ι.Μ. Θηβών

Η εορτή της Αγίας Κυριακής και του Αγίου Προκοπίου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, την 7η και 8η Ιουλίου 2020.

Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουλίου στο χωριό Πράσινο, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, τελέσθηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου κ. Γεωργίου, στον οποίο συμμετείχαν πολλοί πιστοί. Την επομένη, Τρίτη 7 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Παραλίας Αυλίδος.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Προκοπίου στο χωριό Μαυρονέρι, στον οποίο συμμετείχαν πολλοί πιστοί της περιοχής. Ενώ, ανήμερα της εορτής του Αγίου Προκοπίου ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στον ομώνυμο του Αγίου κοιμητηριακό Ναό που βρίσκεται στο χωριό Θούριο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων