15/10/2019 15/10/2019 Την Κυριακή του Σπορέως 13 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας διδακτικής περιόδου 2019-2020 στην Ενοριακή Κατηχητική Σύναξη της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας. Μετά την ακολουθία του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στους μαθητές και τις μαθήτριες των Κατηχητικών...
15 Οκτωβρίου, 2019 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019 - 12:04

Αγιασμός στα κατηχητικά της Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Αγιασμός στα κατηχητικά της Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Την Κυριακή του Σπορέως 13 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας διδακτικής περιόδου 2019-2020 στην Ενοριακή Κατηχητική Σύναξη της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στους μαθητές και τις μαθήτριες των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας για την αξία της Κυριακάτικης αυτής συνάξεως των παιδιών και των νέων της Ενορίας, ως συνέχειας και προέκτασης της Θείας Λειτουργίας, και ευχήθηκε από καρδιάς στον ιερατικώς Προϊστάμενο και υπεύθυνο του Κατηχητικού έργου της Ενορίας Αρχιμ. Πορφύριο Αγγελάκη, στις Κατηχήτριες και σ’ όλα τα παιδιά καλή και ευλογημένη χρονιά, και τους μοίρασε από ένα μικρό αναμνηστικό.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων