17/12/2022 24/12/2022 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εκ των προκατόχων του, μακαριστού Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κυρού Φιλοθέου (Βουζουνεράκη), τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος με την ευκαιρία συμπληρώσεως είκοσι εννέα ετών από την αδόκητη κοίμησή του (16.12.1993) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στο Επισκοπικό Παρεκκλήσι του Οσίου Ιωάννου του Ερημίτου, στον αύλειο...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 0:54

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας στους τάφους των προκατόχων του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας στους τάφους των προκατόχων του

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εκ των προκατόχων του, μακαριστού Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κυρού Φιλοθέου (Βουζουνεράκη), τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος με την ευκαιρία συμπληρώσεως είκοσι εννέα ετών από την αδόκητη κοίμησή του (16.12.1993) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στο Επισκοπικό Παρεκκλήσι του Οσίου Ιωάννου του Ερημίτου, στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιεράπετρα.

Στη συνέχεια μετέβη στην κρύπτη του ναού και τέλεσε Τρισάγιο και επί των τάφων των μακαριστών προκατόχων του Φιλοθέου (Μαζοκοπάκη), Φιλοθέου (Βουζουνεράκη) και Ευγενίου (Πολίτη), ευχόμενος ο Κύριος της ζωής και του θανάτου να αναπαύει τις ψυχές τους μετά των Αγίων και των Δικαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων