02/03/2021 02/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας με βαθειά θλίψη αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Ιερέως Πρωτ. Εμμανουήλ Τζαννιδάκη, συνταξιούχου Εφημερίου της Ενορίας Πισκοκεφάλου Σητείας, ο οποίος εξεδήμησε το πρωί της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021, σε ηλικία 89 ετών. Το σκήνωμα του κεκοιμημένου Ιερέως θα μεταφερθεί στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Πισκοκεφάλου το μεσημέρι...
02 Μαρτίου, 2021 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 9:14

Εξεδήμησε προς Κύριον ο Ιερέας Εμμανουήλ Τζαννιδάκης

Διαδώστε:
Εξεδήμησε προς Κύριον ο Ιερέας Εμμανουήλ Τζαννιδάκης

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας με βαθειά θλίψη αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του αοιδίμου Ιερέως Πρωτ. Εμμανουήλ Τζαννιδάκη, συνταξιούχου Εφημερίου της Ενορίας Πισκοκεφάλου Σητείας, ο οποίος εξεδήμησε το πρωί της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021, σε ηλικία 89 ετών.

Το σκήνωμα του κεκοιμημένου Ιερέως θα μεταφερθεί στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Πισκοκεφάλου το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου θα παραμείνει μέχρι την Εξόδιο Ακολουθία, που θα τελεσθεί σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου ώρα 12:00΄ το μεσημέρι, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων