28/03/2023 28/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης. Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο κ. Κύριλλο για διάφορα εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και την υφιστάμενη κατάσταση...
28 Μαρτίου, 2023 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 17:09

Επίσκεψη του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου στον Ιεραπύτνης Κύριλλο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου στον Ιεραπύτνης Κύριλλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης.

Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο κ. Κύριλλο για διάφορα εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα και την υφιστάμενη κατάσταση στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λασιθίου και συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Κατσαγκόλη για την επίσκεψή του, τού ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα υψηλά καθήκοντά του επισημαίνοντας τον πολυσήμαντο ρόλο της Παιδείας και της αποστολής των λειτουργών της Εκπαίδευσης στην κοινωνία μας και του πρόσφερε ως αναμνηστικό δώρο αντίτυπα των τελευταίων εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων