26/04/2021 26/04/2021 Το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων 25 Απριλίου 2021, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, τελέσθηκε η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου. Οι πιστοί υποδέχθηκαν με αναμμένα κεριά και πολλή συγκίνηση τον Νυμφίο, κατά την έξοδό του, που πραγματοποιήθηκε με την καθιερωμένη...
26 Απριλίου, 2021 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 22:41

Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιεράπετρα

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιεράπετρα

Το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων 25 Απριλίου 2021, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, τελέσθηκε η Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου.

Οι πιστοί υποδέχθηκαν με αναμμένα κεριά και πολλή συγκίνηση τον Νυμφίο, κατά την έξοδό του, που πραγματοποιήθηκε με την καθιερωμένη πομπή εντός του ναού. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή και ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων