02/05/2021 02/05/2021 Με λαμπρότητα και με την αρμόζουσα εκκλησιαστική τάξη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 1 Μαΐου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος προέστη στην τελετή της Αναστάσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας, στην προβλεπόμενη από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης ώρα, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Ο Σεβ....
02 Μαΐου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 22:31

Η τελετή της Αναστάσεως στην Ιεράπετρα

Διαδώστε:
Η τελετή της Αναστάσεως στην Ιεράπετρα

Με λαμπρότητα και με την αρμόζουσα εκκλησιαστική τάξη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 1 Μαΐου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος προέστη στην τελετή της Αναστάσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας, στην προβλεπόμενη από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης ώρα, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Ο Σεβ. μετά την τελετή ανέγνωσε την Ποιμαντορική Εγκύκλιό του στους συγκεντρωμένους στον αύλιο χώρο πιστούς και τους ευχήθηκε Χριστός Ανέστη. Ακολούθησαν κατά την εκκλησιαστική τάξη οι ακολουθίες του Όρθρου της εορτής και η Θεία Λειτουργία.

Πολλοί ευσεβείς χριστιανοί παρέμειναν εντός και εκτός του ναού τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό covid-19, ανάμεσα στους οποίος ήταν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης και η Αντιδήμαρχος κ. Χρύσα Χατζημαρκάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων