05/01/2020 05/01/2020 Την Κυριακή Προ των Φώτων, 5 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Γούδουρα Σητείας. Πριν την Απόλυση, κατά την τάξη, τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού και στη συνέχεια αγίασε τους πιστούς, που ασπάστηκαν...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 18:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 18:12

Κυριακή Προ των Φώτων στον Γούδουρα Σητείας

Διαδώστε:
Κυριακή Προ των Φώτων στον Γούδουρα Σητείας

Την Κυριακή Προ των Φώτων, 5 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Γούδουρα Σητείας.

Πριν την Απόλυση, κατά την τάξη, τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού και στη συνέχεια αγίασε τους πιστούς, που ασπάστηκαν τον Τίμιο Σταυρό και στους οποίους ευχήθηκε δαψιλή την χάρη του Επιφανέντος Κυρίου, φώτιση, δύναμη και αγιασμό κατά το νέο έτος. Επίσης, παρουσίασε τον νέο Εφημέριο της Ενορίας Αιδεσ. Εμμανουήλ Μπελιμπασάκη και του ευχήθηκε ευδόκιμη ιερατική διακονία στη νέα του Ενορία.

Εκκλησιάστηκαν αρκετοί πιστοί, μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γούδουρα κ. Μιχαήλ Καβαλαράκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Σητείας κ. Γεώργιος Τσιφετάκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γούδουρα κ. Ματθαίος Μαρκάκης κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων