23/10/2020 23/10/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο ανακοινώνει ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ματαιώνονται για φέτος η διοργάνωση του στίβου “Νεστόρεια” που κάθε χρόνο διεξάγονται με τη συνεργασία του  Δήμου Ιεράπετρας και του Γυμναστικού Συλλόγου “ΛΙΒΥΚΟΣ” για την ημέρα μνήμης του προστάτου των αθλητών Αγίου Νέστορος.  Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: ...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 16:18

Ματαιώνονται τα “Νεστόρεια” στην Ιεράπετρα λόγω κορωνοϊού

Διαδώστε:
Ματαιώνονται τα “Νεστόρεια” στην Ιεράπετρα λόγω κορωνοϊού

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο ανακοινώνει ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ματαιώνονται για φέτος η διοργάνωση του στίβου “Νεστόρεια” που κάθε χρόνο διεξάγονται με τη συνεργασία του  Δήμου Ιεράπετρας και του Γυμναστικού Συλλόγου “ΛΙΒΥΚΟΣ” για την ημέρα μνήμης του προστάτου των αθλητών Αγίου Νέστορος. 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: 

Ματαίωση των Αγώνων Στίβου «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ», λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19)

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, λόγω των μέτρων που ισχύουν για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19), ανακοινώνει τη ματαίωση για φέτος των αγώνων στίβου «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ», που κάθε χρόνο διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και τον Γυμναστικό Σύλλογο «ΛΙΒΥΚΟΣ» στις 27 Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του προστάτου των αθλητών Αγίου Νέστορος,.

Παρά την επιθυμία μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε τη διεξαγωγή των φετινών αγώνων, διότι προέχει η πλήρη προστασία της υγείας των συμμετεχόντων αθλητών. Ευελπιστούμε, όμως, ότι με την πανσθενουργό χάρη του Παντοδύναμου Θεού θα ξεπεραστεί η πανδημία, που τους τελευταίους μήνες απειλεί την ανθρωπότητα, και όλοι μαζί θα συναντηθούμε και πάλι στα «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» του έτους 2021, για να ενισχύσουμε με την παρουσία και το θερμό χειροκρότημά μας τους αθλούμενους νέους του τόπου μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων