26/01/2020 26/01/2020 Το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Ιεράπετρας πρωτ. Μιχαήλ Ξυδιανό και τον Εφημέριο Ενορίας Νέας Ανατολής π. Εμμανουήλ Προϊστάκη ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Περιφερειακού Τμήματος Ιεράπετρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε μια σεμνή εκδήλωση στη μικρή δημοτική αίθουσα «Μελίνα...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 22:18

Ο Ιεραπύτνης Κύριλλος με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Ο Ιεραπύτνης Κύριλλος με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας

Το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Ιεράπετρας πρωτ. Μιχαήλ Ξυδιανό και τον Εφημέριο Ενορίας Νέας Ανατολής π. Εμμανουήλ Προϊστάκη ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Περιφερειακού Τμήματος Ιεράπετρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε μια σεμνή εκδήλωση στη μικρή δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» Ιεράπετρας, με την παρουσία εκπροσώπων των Αρχών και Φορέων, των εθελοντών, μελών και φίλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στις πλούσιες δράσεις του Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Ιεράπετρας, που αγκαλιάζουν τον κάθε άνθρωπο, ευχόμενος καλή και καρποφόρα η νέα χρονιά, ενώ ανακοίνωσε νέες δράσεις στον τομέα της πρόνοιας και την νεότητας.

 

 

 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και γιατρό κ. Μαμαντόπουλο για την πρόσκληση, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και συνεχάρη όλους τους εθελοντές Σαμαρείτες για την σπουδαία δουλειά και συστηματική εργασία, που το Περιφερειακό Τμήμα επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη της Ιεράπετρας. Το έργο σας είναι καταξιωμένο και η ιεραπετρίτικη κοινωνία το έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει, τόνισε ο Σεβ. κ. Κύριλλος, γιατί τα κίνητρά σας είναι ανιδιοτελή και σκοπός σας είναι να αγκαλιάσετε και να συντρέξετε στον κάθε πονεμένο και έχοντα ανάγκη συνάνθρωπό μας, όχι μόνο στο Νομό Λασιθίου και σ᾽ όλη την Κρήτη, αλλά και εκτός.

Την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας χαιρέτισε ακόμα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ενώ παρέστησαν η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιεράπετρας κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη, ο εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Ιεράπετρας για θέματα Εθελοντισμού κ. Κωστής Αστροπεκάκης, ο Διοικητής του Α.Τ. Ιεράπετρας κ. Νικόλαος Τζουμάκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Προϊστάμενος Σταθμού ΕΚΑΒ Ιεράπεταρς κ. Γεώργιος Αγγελάκης, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Χαράλαμπος Κανάκης, οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Τμημάτων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών και Χανίων, εκπρόσωποι Φορέων, εθελοντές Σαμαρείτες και φίλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων