13/08/2022 13/08/2022 Τα Ιερά Εγκαίνια του νεόδμητου Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος, Υπαπαντής του Κυρίου και Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω στην Καλαμαύκα Ιεράπετρας, θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022. Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να μετάσχουν στην τελετή των Ιερών Εγκαινίων και να λάβουν την ευλογία των Αγίων...
13 Αυγούστου, 2022 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 20:39

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης θα τελέσει τα εγκαίνια του Ι.Ναού Αγίας Τριάδος Ενορίας Καλαμαύκας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης θα τελέσει τα εγκαίνια του Ι.Ναού Αγίας Τριάδος Ενορίας Καλαμαύκας

Τα Ιερά Εγκαίνια του νεόδμητου Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος, Υπαπαντής του Κυρίου και Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω στην Καλαμαύκα Ιεράπετρας, θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να μετάσχουν στην τελετή των Ιερών Εγκαινίων και να λάβουν την ευλογία των Αγίων Λειψάνων.

Πρόγραμμα Ιερών Εγκαινίων:

Παρασκευή 19 Αυγούστου
Ώρα 7:00΄ μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Εγκαινίων.

Σάββατο 20 Αυγούστου
Ώρα 6:30΄ π.μ.: Όρθρος, η Ακολουθία των Ιερών Εγκαινίων και Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων