26/05/2022 27/05/2022 Σε κλίμα εγκαρδιότητας υποδέχθηκε στην Ιεράπετρα τους εκπροσώπους της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης (Ε.Σ.Κ.Ε.Κ.) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ζαχαρίας Αδαμάκης, ο Γραμματέας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Ταμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ....
26 Μαΐου, 2022 - 21:53
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 1:28

Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης το Δ.Σ. της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης το Δ.Σ. της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης

Σε κλίμα εγκαρδιότητας υποδέχθηκε στην Ιεράπετρα τους εκπροσώπους της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης (Ε.Σ.Κ.Ε.Κ.) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ζαχαρίας Αδαμάκης, ο Γραμματέας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Ταμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ανδρέας Καλλιοντζάκης και Μέλος του Δ.Σ. Αιδεσιμολ. πρωτ. Χαράλαμπος Μουρτζάκης αντάλλαξαν με τον Σεβασμιώτατο αναστάσιμες ευχές και στη συνέχεια ενημέρωσαν για τρέχοντα θέματα που αφορούν στους Εφημερίους της Μεγαλονήσου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Προέδρος Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ιωάννης Νεστοράκης και όλα τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Ο Άγιος Νεομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας».

Συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα ζωτικής σημασίας που αφορούν τους Κληρικούς και τη λειτουργία των Ενοριών και θέματα ανάπτυξης του πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ όλων των Κληρικών, και κατατέθηκαν σκέψεις για τη συλλογική προσφορά των Συνδέσμων Κληρικών στο ποιμαντικό έργο κάθε Τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώρτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος επεσήμανε το σημαντικό ρόλο της Ένωσης Κληρικών της Εκκλησίας της Κρήτης, όπως και του τοπικού Συνδέσμου Κληρικών, στην καλλιέργεια κλίματος ενότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των Εφημερίων σε μία κρίσιμη εποχή με πολλές και ποικίλες προσκλήσεις. Τέλος ευχήθηκε εγκάρδια στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Ε.Κ. κάθε επιτυχία και ευόδωση του σημαντικού έργου τους για το συντονισμό των δραστηριοτήτων των Ιερατικών Συνδέσμων της Εκκλησίας Κρήτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων