07/08/2020 07/08/2020 Tην Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, «Ο Άγιος νεομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας», που συγκροτήθηκαν σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Δευτέρας 3/8/2020. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του...
07 Αυγούστου, 2020 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2020 - 21:42

Το νέο Δ.Σ. Συνδέσμου Κληρικών στον Μητροπολίτη Ιεραπύντης

Διαδώστε:
Το νέο Δ.Σ. Συνδέσμου Κληρικών στον Μητροπολίτη Ιεραπύντης

Tην Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε στο γραφείο του τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, «Ο Άγιος νεομάρτυς Ζαχαρίας, Επίσκοπος Σητείας», που συγκροτήθηκαν σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της περασμένης Δευτέρας 3/8/2020.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζήτησαν την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου στο ξεκίνημα της νέας θητείας τους, συζήτησαν μαζί του επίκαιρα ζητήματα και τον διαβεβαίωσαν για την κοινή και αμετακίνητη επιθυμία τους για συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον Επίσκοπο και Μητροπολίτη τους για το καλό των συναδέλφων τους και ευρύτερα του σώματος της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος συνεχάρη όλα τα Μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους και ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο τους, επισημαίνοντας το σημαντικό ρόλο του Συνδέσμου στην καλλιέργεια κλίματος ενότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως σε μία εποχή ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Ειδικότερα, στα όργανα του Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας για την περίοδο 2020-23 εξελέγησαν οι Εφημέριοι:

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Πρωτ. Ιωάννης Νεστοράκης,
Αντιπρόεδρος: Πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης,
Γεν. Γραμματέας: Πρωτ. Νικόλαος Παθιάκης,
Ταμίας: π. Μιχαήλ Βουγιουκλής,
Μέλη: Πρωτ. Νικόλαος Φραγκίδης,
Πρωτ. Σπυρίδων Ρελάκης,
και π. Ελευθέριος Δαργάκης.
Αναπληρωματικό Μέλος: π. Γεώργιος Καλύβας.

Ελεγκτική Επιτροπή:

Αρχιμ. Παΐσιος Δερμιτζάκης,
Πρωτ. Αντώνιος Τσαγκαράκης,
και Οικονόμος Χριστοφόρος Τζαννιδάκης.
Αναπληρωματικοί π. Εμμανουήλ Προϊστάκης και π. Γεώργιος Μαυρογιαννάκης.

Αντιπρόσωπος του Συνδέσμου στην Ένωση Συνδέσμων Κληρικών της Εκκλησίας Κρήτης: Πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος.

Αναπληρωματικός: π. Εμμανουήλ Μπιτσακάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων