30/12/2022 30/12/2022 Ενόψει της έλευσης του νέου έτους, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία Αστυνομικών, με επικεφαλής τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας κ. Γερογιάννη, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και του παρέδωσε συσκευασμένα τρόφιμα που συγκέντρωσε το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας, προκειμένου να διανεμηθούν από την τοπική Εκκλησία σε άπορες...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 16:04

Τρόφιμα για απόρους παρέδωσε η Αστυνομία στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Τρόφιμα για απόρους παρέδωσε η Αστυνομία στον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης

Ενόψει της έλευσης του νέου έτους, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία Αστυνομικών, με επικεφαλής τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας κ. Γερογιάννη, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και του παρέδωσε συσκευασμένα τρόφιμα που συγκέντρωσε το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας, προκειμένου να διανεμηθούν από την τοπική Εκκλησία σε άπορες οικογένειες κατά τις ημέρες των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Την αντιπροσωπεία των Αστυνομικών που πρόσφερε τα συλλεγέντα τρόφιμα αποτελούσαν ο Υπαστυνόμος Α΄ κ. Ραφαήλ-Νικόλαος Γερογιάννης, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, ο Υπαστυνόμος Α΄ κ. Νικόλαος Τζουμάκας, Υπεύθυνος Τροχαίας του Α.Τ. Ιεράπετρας, ο Υπαστυνόμος Β΄ κ. Κυριάκος Αθανασιάδης, Υποδιοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και ο Υπαρχιφύλακας κ. Χαράλαμπος Λόλας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε θερμά όλους τους αστυνομικούς και αντάλλαξαν ευχές ενόψει του νέου έτους 2023. Ακόμα Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την φιλάνθρωπη πρωτοβουλία των αστυνομικών της Ιεράπετρας, την οποία επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο κατά την περίοδο των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, στηρίζοντας το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας. Επιπλέον, εξήρε τη σπουδαιότητα τέτοιων κινήσεων για το κοινωνικό σύνολο, καθώς φανερώνουν την ανθρωπιά, την κοινωνική ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, και καλλιεργούν και ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων