22/10/2021 22/10/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοίνωσε ότι με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και της Δ΄ Υγειονομικής Περιφερείας, κινητή μονάδα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου θα βρίσκεται την Τετάρτη, 3η Νοεμβρίου 2021 στην Ιερισσό – Μεγάλη Παναγία και Αρναία, για να εμβολιάσει όσους πολίτες επιθυμούν και για όποια δόση...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 16:10

Μητρόπολη Ιερισσού: Ανακοίνωση περί Εμβολιασμού

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ιερισσού: Ανακοίνωση περί Εμβολιασμού

Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοίνωσε ότι με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και της Δ΄ Υγειονομικής Περιφερείας, κινητή μονάδα με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου θα βρίσκεται την Τετάρτη, 3η Νοεμβρίου 2021 στην Ιερισσό – Μεγάλη Παναγία και Αρναία, για να εμβολιάσει όσους πολίτες επιθυμούν και για όποια δόση υπολείπεται να κάνουν ή και με την πρώτη δόση γι’ αυτούς που δεν έχουν εμβολιασθεί. Θα ακολουθήσει και δεύτερη εμβολιαστική δράση στις 24 Νοεμβρίου 2021.

Τόσο οι Ιατρικοί Επιστημονικοί φορείς όσο και η Ιερά Μητρόπολη παρακαλούν θερμά και συνιστούν σε όλους να εμβολιασθούν, «για να κερδίσουμε τις ζωές μας και να απαλλαγούμε από τον εφιάλτη που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Η ανακοίνωση καταλήγει με τη φράση: «Θα περιμένουμε με πολύ αγάπη όλους σας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων