31/07/2022 31/07/2022 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 30 Ιουλίου τ.έ., την Περιστερά και επιθεώρησε τις τελευταίες εργασίες στον αναπαλαιωθέντα Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν ο Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και ο π. Θεόκλητος Παρδάλης και ο Διάκονός του, π. Νικόλαος Τσεπίσης. Τον ανέμεναν ο...
31 Ιουλίου, 2022 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2022 - 8:57

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιερισσού στην Περιστερά

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιερισσού στην Περιστερά

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 30 Ιουλίου τ.έ., την Περιστερά και επιθεώρησε τις τελευταίες εργασίες στον αναπαλαιωθέντα Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν ο Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και ο π. Θεόκλητος Παρδάλης και ο Διάκονός του, π. Νικόλαος Τσεπίσης. Τον ανέμεναν ο Εφημέριος της Ενορίας, Παν. Αρχιμ. π. Ευθύμιος Μαρμαλίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητος κ. Δημήτριος Ντισλής, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας και σύμπας ο Λαός της Περιστεράς, που συμμετείχε σε Πολιτιστική Εκδήλωση με σκοπό τον στηριγμό των Εγκαινίων του Ιστορικού Ναού που θα γίνουν στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 από τον Μακ. Αρχ. Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και πλειάδα κεκλημένων προς τούτο Σεβ. Μητροπολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος εξέφρασε την ευαρέκειά του για το επιτελούμενο έργο και προσκάλεσε άρχοντες και λαό στις επικείμενες λατρευτικές εκδηλώσεις των εγκαινίων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων