01/04/2020 01/04/2020 Η Ιερή Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κάνει γνωστό ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος θα τελέσει στις 19:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνο.  Σημειώνεται ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δε θα ηχήουν οι καμπάνες των Εκκλησιών και η Ιερή Ακολουθία...
01 Απριλίου, 2020 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2020 - 9:45

Η Εικόνα της Παναγίας του Ακαθίστου στην Αρναία

Διαδώστε:
Η Εικόνα της Παναγίας του Ακαθίστου στην Αρναία

Η Ιερή Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κάνει γνωστό ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος θα τελέσει στις 19:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνο. 

Σημειώνεται ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δε θα ηχήουν οι καμπάνες των Εκκλησιών και η Ιερή Ακολουθία θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς τη συμμετοχή των πιστών.

Η Ακολουθία θα μεταδίδεται απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιερής Μητρόπολης Ιερισσού, 97,1 FM και από την ιστοσελίδα ERGOBLOG Χαλκιδικής του κ. Ιωάννη Κατσαγγέλου.

Στον Ιερό Ναό θα βρίσκεται η Ιερή Εικόνα της Παναγίας του Ακαθίστου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό της Παναγούδας στο Ίδρυμα Αγάπης στην Αρναία. Θα παραμείνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου μέχρι τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, 4 Απριλίου 2020, για να προσκυνήσει όποιος επιθυμεί, σύμφωνα με τις οδηγίες και τους όρους της Πολιτείας. Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι με τους υπεύθυνους να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.

Τη στιγμή που θα αναχωρεί η Εικόνα από τον Ιερό Ναό θα ηχήσουν οι καμπάνες τιμητικώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων