11/09/2021 11/09/2021 Στον μεγαλοπρεπή ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιερισού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, η πρώτη για τη φετινή εκκλησιαστική χρονιά Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητρόπολης. Άπαντες οι Κληρικοί τίμησαν με την παρουσία τους το κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου και μετείχαν στη Σύναξη. Πριν την έναρξη...
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 18:17

Η πρώτη Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Ιερισού

Διαδώστε:
Η πρώτη Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Ιερισού

Στον μεγαλοπρεπή ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιερισού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, η πρώτη για τη φετινή εκκλησιαστική χρονιά Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητρόπολης.

Άπαντες οι Κληρικοί τίμησαν με την παρουσία τους το κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου και μετείχαν στη Σύναξη. Πριν την έναρξη της Ιερατικής Σύναξης προηγήθηκε Αγιασμός επί τη εισόδω στο Νέο Εκκλησιαστικό Έτος, τον οποίο τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταμιάθεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Γερμανός, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα τίμησε με την παρουσία του τον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Μητρόπολης και διακόνησε την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, με Καθηγούμενο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων