21/12/2021 21/12/2021 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, μοίρασε σε 300 και πλέον εμπερίστατες οικογένειες τρόφιμα. Οι άνθρωποι της Ιεράς Μητροπόλεως στέλνουν πολλές ευχαριστίες «στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και στον άγιο Καθηγούμενο Αυτής, Παν. Αρχιμ. Εφραίμ, καθώς και σε πολύ γνωστό σούπερ μάρκετ της Ιερισσού, το...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 20:00

Μητροπολίτης Ιερισσού: «Κανένα τραπέζι να μη μείνει φτωχό»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ιερισσού: «Κανένα τραπέζι να μη μείνει φτωχό»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, μοίρασε σε 300 και πλέον εμπερίστατες οικογένειες τρόφιμα. Οι άνθρωποι της Ιεράς Μητροπόλεως στέλνουν πολλές ευχαριστίες «στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και στον άγιο Καθηγούμενο Αυτής, Παν. Αρχιμ. Εφραίμ, καθώς και σε πολύ γνωστό σούπερ μάρκετ της Ιερισσού, το οποίο γεμίζει “το καλάθι του αδελφού” κάθε μήνα. Ακόμα, ευχαριστούν τις Ενορίες της Μητροπόλεως και τους χριστιανούς για τη στήριξή τους, τους παπάδες της Μητροπόλεως, που κοπιάζουν, ώστε να συσκευασθούν τα τρόφιμα και να μοιρασθούν και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της μητροπολιτικής περιφέρειας και τέλος στην κεντρική λαχαναγορά Θεσσαλονίκης και την κα Φράγκου Κυριακή για την αρωγή της!

Το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη είναι: «Κανένα τραπέζι να μην μείνει φτωχό! Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων