28/03/2023 28/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Δαδούσης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας      συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Στρατηγός ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για...
28 Μαρτίου, 2023 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 8:05

Ο Διοικητής ΠΥ Κεντρικής Μακεδονίας στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Διαδώστε:
Ο Διοικητής ΠΥ Κεντρικής Μακεδονίας στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Δαδούσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Αρναίας      συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Στρατηγός ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την κατάσταση του Πυροσβεστικού Σώματος στην Μακεδονία και ενημερώθηκε για τις δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως σε όλους τους κοινωνικούς και εκκλησιαστικούς τομείς.

Ξεναγήθηκε στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο και τους χώρους του Μητροπολιτικού Μεγάρου Αρναίας, καθώς και στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Στεφάνου από τον Οικ. π. Γεώργιο Τρικκαλιώτη.

Ο κ. Δαδούσης συνοδευόταν από τον Αρχιπύραρχο κ. Ιωάννη Στεργιούλα, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χαλκιδικής, τον Αντιπύραρχο κ. Διαμαντή Ταραζά, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σταγείρων – Ακάνθου, τον Αντιπύραρχο κ. Δημήτριο Αλεξανδρή, Υποδιοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σταγείρων – Ακάνθου, τον Ανθυποπυραγό κ. Παντελή Αλβανό, Προϊστάμενο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρναίας και τους Υπασπιστές του.

Από τη συνάντηση διαπιστώθηκε η κοινή θέληση και της Εκκλησίας και της Υπηρεσίας της Πυροσβεστικής για περισσότερη συνεργασία υπέρ του ευλογημένου Λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων