15/06/2021 15/06/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, συνοδευόμενος από τρεις βουλευτές του κόμματος του. Ο κ. Βελόπουλος υπέβαλε τα σέβη του στον Σεβασμιώτατο, επιστρέφοντας από το Άγιον Όρος, καθότι παρέστη στην αλλαγή της Επιστασίας της Ιεράς Κοινότητας. Κατά...
15 Ιουνίου, 2021 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 21:09

Συνάντηση Μητροπολίτη Ιερισσού με τον Κυριάκο Βελόπουλο

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ιερισσού με τον Κυριάκο Βελόπουλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, συνοδευόμενος από τρεις βουλευτές του κόμματος του.

Ο κ. Βελόπουλος υπέβαλε τα σέβη του στον Σεβασμιώτατο, επιστρέφοντας από το Άγιον Όρος, καθότι παρέστη στην αλλαγή της Επιστασίας της Ιεράς Κοινότητας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκκλησιαστικά και εθνικά θέματα, καθώς και θέματα αναφορικά με το Άγιον Όρος. Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για το έργο που επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και ζήτησε να μεταφέρει στο Κοινοβούλιο την παράκληση του για σεβασμό στην Εκκλησία και στην διακονία Της στον λαό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων