17/02/2023 17/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος θα εορτάση φέτος τα ονομαστήρια του, την 26η Φεβρουαρίου 2023 επί τη Μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Θεοκλήτου του Φαρμακού κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: Την παραμονή της Εορτής Σάββατο 25η Φεβρουαρίου  2023, στις 6 το απόγευμα θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 18:26

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού Θεόκλητου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιερισσού Θεόκλητου

Η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος θα εορτάση φέτος τα ονομαστήρια του, την 26η Φεβρουαρίου 2023 επί τη Μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Θεοκλήτου του Φαρμακού κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την παραμονή της Εορτής Σάββατο 25η Φεβρουαρίου  2023, στις 6 το απόγευμα θα τελεσθεί Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Δακρυρροούσης στην Αρναία.

Την Κυριακή 26η Φεβρουαρίου 2023 θα τελεσθούν η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Στεφάνου Αρναίας.

Ο Σεβασμιώτατος τις ευχές των Αρχών, του Ιερού Κλήρου και του Λαού θα δεχθεί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κατά τη διανομή του Αντιδώρου, για καλύτερη διευκόλυνση του Λαού και αποφυγή του συνωστισμού λόγω των κυκλοφορουσών κατά τον χειμώνα ιώσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων