06/04/2020 06/04/2020 Στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στην Αρναία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών 5 Απριλίου 2020 όπου και κήρυξε το Θείο Λόγο με τίτλο “Η Δόξα και το μεγαλείο το Αληθινό, βρίσκεται στη Θυσιαστική διακονία του αδερφού”. Ο...
06 Απριλίου, 2020 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 13:52

Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών στην Ι.Μ. Ιερισσού

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών στην Ι.Μ. Ιερισσού

Στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου στην Αρναία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών 5 Απριλίου 2020 όπου και κήρυξε το Θείο Λόγο με τίτλο “Η Δόξα και το μεγαλείο το Αληθινό, βρίσκεται στη Θυσιαστική διακονία του αδερφού”.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Αιδ. Οικ. π. Γεώργιο Τρικκαλιώτη ενώ Βηματάρης ήταν ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού Παν. Αρχιμ. π. Παίσιος Σουλτανικάς και Διάκονοι ο π. Κωνσταντίνος Ισαακίδης και ο π. Θεόκλητος Παρδάλης.

Δεδομένων των συνθηκών για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού, η Ακολουθία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών με ραδιοφωνική αναμετάδοση από την Ιερή Μητρόπολη αλλά και με εικόνα και ήχο από την ιστοσελίδα ERGO BLOG Χαλκιδικής.

Δείτε το Βίντεο:

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων